Kustannustilastot 2002

Koulutuksen kustannustiedot vuodelta 2002 ovat nyt Opetushallituksen WWW-sivuilla. Valitsemalla opetussektorin pääsee raporttiluettelon kohtaan, josta voi valita haluamansa kustannusraportin. Niitä kustannusraportteja, joita ei ole WWW-sivuilla, voi tilata numerosta (09) 7747 7090. Näiden raporttien toimittamisesta veloitetaan raporttien laajuuden ja työmäärän mukaan.


Raportit ovat html-muotoisia. Jos raportti ei mahdu lukukelpoisena näytöllesi, voit pienentää sitä selaimesi komennolla "fontit - pienennä/decrease font". Haluamaasi kohtaan pääset selaimesi "etsi/find in page" -komennolla antamalla hakusanaksi esim. koulutuksen järjestäjän nimen tai nimen osan.


Yksityiskohtaiset raportit ovat isoja ja latautuvat hitaasti (riippuen yhteysnopeudesta). Kokonsa vuoksi ne saattavat myös aiheuttaa latausongelmia joidenkin selaimien / asetusten kanssa. Näille raporteille on luetteloissa merkitty kooksi "iso" tai kaikkein suurimmille "erit. iso" (koko useita megatavuja).


Useimpien raporttien tulostaminen sellaisenaan ei ole suositeltavaa niiden laajuuden vuoksi. Raporttien siirtoon esim. taulukkolaskentaohjelmaan löytyy ohje täältä.